Trainingen

Trainingen

Naast intensieve begeleiding van ondernemers kunt u bij ons ook terecht voor (groeps)trainingen en presentaties. Een training van een ondernemer met bijna 30 jaar ondernemerservaring.

De trainingen zijn door ons zelf geschreven en onderbouwd met wetenschappelijk bewezen effecten. De unieke combinatie  ondernemers ervaring en psychologie zorgen voor krachtige mogelijkheden.

Naast trainingen verzorgen we ook graag een bijzondere kennis en overdracht sessie of presentatie met o.a. de onderwerpen  van fouten kun je leren, gastvrijheid in horeca en toerisme. Binnenkort zullen er een aantal nieuwe trainingen worden geschreven over o.a. neuromarketing en ondernemen na een burn-out

Welke trainingen

Welke trainingen  heb jij nu dringend behoefte aan en zou jij graag terug zien in ons programma? Wij willen een unieke meerwaarde bieden aan jou als ondernemer en aan jouw bedrijf. Geen 100.000 in een dozijn training maar leuke inspirerende trainingen die gewoon nuttig zijn maar door de humor en manier van presenteren ook nog eens lekker lang blijven hangen.

Onze favorieten :

  • Aan de hand van krachtige termen (waarbij je na moet denken) tot andere, heldere en inspirerende inzichten komen over ondernemen, verkoop en marketing.
  • Neuromarketing, waarom onze hersenen ons verleiden en misleiden. Een training die je in de praktijk goed kunt gebruiken om tot de ideale verkoop trucs te komen. Een aantal ken je wellicht al maar er zijn er nog zoveel meer en hoe komt het dat ons brein dat allemaal met ons doet.

Daag ons uit, inspireer jezelf en boek een training of presentatie.

zakelijk denken zwolle utrecht meppel heerenveen

Online trainingen

Op dit moment zijn alle trainingen nog fysiek, binnenkort zullen onze trainingen ook online te volgen zijn via video presentaties en seminars.

Onderwerpen waar je binnenkort online trainingen over kunt verwachten :

  • Ondernemer en scheiding, hoe zorg je dat je bedrijf niet in gevaar gaat komen.
  • De post maak ik maar niet meer open en ga ik verstoppen
  • Ondernemen is topsport.

Heb jezelf een onderwerp waar van je denkt hier zou ik graag een training, seminar over willen volgen? Geef het aan ons door dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.