Presentaties

Presentaties

Bent u op zoek naar een spreker op uw bijeenkomst. Een eye opener met de nodige humor? Een ondernemer pure sang een ondernemer met een verhaal. Wij verzorgen erg leuke en iteratieve presentaties waar je geanimeerd naar wilt luisteren.

Door schade en schande wijs geworden.

Hoge pieken en een diep dal!

Een vriendin zei ooit tegen mij, jij leeft 10 levens in 1 leven. Een psycholoog zei meer malen tegen mij, je bent ondernemer dus je speelt een ander spel maar jij schaakt op meerdere risicovolle schaakborden.

Mijn oma zei vroeger als klein meisje Jij word later kleuterjuf. Sorry Oma dat is niet gebeurd. Met kinderen (muv mijn eigen natuurlijk) heb ik niet zoveel, kinderen alleen wel weer met mij …? Maar ik wil grote kinderen wel wat vertellen.

Levenslessen van een ondernemer noem ik ze maar.

Inspirerende presentaties zijn :

  • Hoge pieken en een diep dal, het waar gebeurde verhaal van een ondernemer die 30 jaar in het ondernemerschap zit in goede en lastige situaties
  • Binnenkort volgen er nog twee nieuwe thema’s

Een presentatie die zeker niet saai is. Met de nodige humor en sarcasme en zelfspot kan ik uw publiek vermaken en als ervaringsdeskundige mijn valkuilen en tips delen zodat hun ze niet meer maken.zakelijk denken zwolle utrecht meppel heerenveen

Geïnspireerd en voldoende stof om over na te denken voor uw gasten.

Wanneer zullen we een datum plannen?