Presentatie

Presentatie

Bent u op zoek naar een spreker op uw bijeenkomst. Een eye opener met de nodige humor? Een ondernemer pure sang een ondernemer met een verhaal.

Door schade en schande wijs geworden. 

Hoge pieken en een diep dal!

Een vriendin zei ooit tegen mij, jij leeft 10 levens in 1 leven. Een psycholoog zei meer malen tegen mij, je bent ondernemer dus je speelt een ander spel maar jij schaakt op meerdere risicovolle schaakborden.

Mijn oma zei vroeger als klein meisje Jij word later kleuterjuf. Sorry Oma dat is niet gebeurd. Met kinderen (muv mijn eigen natuurlijk) heb ik niet zoveel, kinderen alleen wel weer met mij …? Maar ik wil grote kinderen wel wat vertellen.

Levenslessen van een ondernemer noem ik ze maar.

Een presentatie die zeker niet saai is. Met de nodige humor en sarcasme en zelfspot kan ik uw publiek vermaken en als ervaringsdeskundige mijn valkuilen en tips delen zodat hun ze niet meer maken.

Meermalen heb ik er aan gedacht om mijn levensverhaal maar te verkopen aan een filmmaatschappij maar ach als Reinout Oerlemans ooit inspiratie nodig is voor een nieuwe daverend succesvolle soap mag hij altijd bellen.

Geïnspireerd en voldoende stof om over na te denken voor uw gasten.

Wanneer zullen we een datum plannen?