Ondernemen na een burn-out

Ondernemen na een burn-out

Ondernemen na een burn-out. Als ondernemer wil je altijd maar door en door gaan, je gunt jezelf geen tijd om rust te nemen, om je gedachten rust te geven en tot jezelf te laten komen. De druk van je bedrijf, geld verdienen, je gezin draaiende houden, een leuke vader/moeder zijn, een liefhebbende partner zijn, en ook nog de sportschool en je sociale contacten onderhouden. Ga maar aan staan, dit is echt wel top sport op het aller hoogste niveau.zakelijk denken zwolle utrecht meppel heerenveen

Een burn-out ontstaat niet zomaar daar gaat vaak al jaren lange ellende aan vooraf. Zelf is het me ook overkomen. En als iemand zei je hebt een burn-out dacht ik ach mens wat zeur je nou. Ik ga gewoon vol gas lekker door.

Het beste wat me is overkomen.

Achteraf gezien is de periode waarin me dit is overkomen misschien wel het beste wat me ooit is overkomen. Het heeft me zoveel over mezelf geleerd. In mijn persoonlijke leven maar ook in het zakelijke leven. Er gebeurde bij mij heel erg veel in een aantal jaren tijd, pfff… ik word er al moe van als ik het nu moet gaan opnoemen. Het een vroeg niet meer energie dan het ander.

Ik in die ben ik me ook gaan (om) scholen in psychologische vakken, Psychische medische basiskennis, EMDR therapie, mindfulness based cognitive, RET therapie, sterf en rouwbegeleiding, neuromarketing. Er ging een wereld voor me open maar ook een wereld van herkenning.

EMDR Therapie

EMDR therapie  zorgde erbij mij voor dat de oorzaak van m’n burn-out aan het ondernemers en emdr therapielicht kwam. Dingen uit het verleden die ik ver weg had gestopt waarvan ik dacht dat ik het allang had verwerkt en niet meer mee bezig was. In een aantal sessies was ik er wel echt helemaal vanaf. EMDR is een unieke therapie die wetenschappelijk is bewezen en zeer snel blijvend resultaat oplevert.

Wat is er nu mooier en wie begrijpt je nu beter dan een ondernemer die ook geaccrediteerd en gediplomeerd EMDR therapeut is! Maak snel een afspraak! Vanaf 1 juli 2018 worden de behandelingen (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar.