Ik ben Drents ondernemer

Ik ben Drents ondernemer

Ben jij ondernemer in Drenthe? Wil je met je bedrijf groeien of innoveren?

Wij kunnen jullie helpen met onze kennis en jij ontvangt een mooie voucher waarbij je bij ons voor €2200,- bij ons kunt inkopen.ik ben drents ondernemer business en ondernemerscoaching

Voucher

Deze subsidieregeling is een onderdeel van het programma Ik ben Drents Ondernemer en heeft als doel om de Drentse economie te stimuleren. Door gebruik te maken van een zogenaamde Kennisleverancier kunnen ondernemers gestimuleerd worden tot groei van hun bedrijf, tot innovatie of het creëren van een nieuwe afzetmarkt.

Totdat de Uitvoeringsregeling Internationaal ondernemen in werking is getreden, kan ook kennis worden ingehuurd voor het creëren van een nieuwe afzetmarkt in het buitenland.

Deze regeling (ook wel voucherregeling genoemd) betreft een financiële ondersteuning van maximaal € 2.200,00 voor het inhuren van een collega-ondernemer. Deze moet aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise beschikken om de ondernemer met de nieuwe plannen te ondersteunen.zakelijk denken zwolle utrecht meppel heerenveen

Je kunt als Drentse mkb-ondernemer tot 31 december 2019 gebruik maken van deze regeling. Wij helpen je graag om deze voucher voor u aan te vragen en voorzien u graag van een goed advies.